Wat is Kundalini?

Kundalini staat voor jouw eigen levensenergie, jouw innerlijk vuur! Het is een woord uit het Sanskriet dat ‘opgerold’ betekent. Je kunt Kundalini zien als Lichaam eigen energie dat vanaf je geboorte opgerold ligt aan het begin van je ruggengraat. Deze eigen lichaamsenergie ligt vaak nog te slapen. In enkele gevallen wordt deze energie spontaan geactiveerd door bijvoorbeeld een heftige gebeurtenis maar over het algemeen begint deze energie te stromen door bewust met zelfontwaking bezig te zijn, het is een krachtige energie dus je kan je voorstellen dat als deze in een keer loskomt dit heftig kan zijn voor zowel je geest als je lichaam.

Je kunt je eigen levensenergie zelf proberen te gaan activeren door onder andere meditatie of yoga. De ervaring verschilt per persoon, iedereen is anders zo ook de processen. Je kunt er ook voor kiezen om deze in een veilige omgeving op een zachte manier te laten activeren door een gecertificeerd facilitator.  

In mijn praktijk in een veilige setting zal de sessie plaatsvinden waarbij ik mijn Kundalini Energie jouw energie een handreiking geef mee te bewegen.
Je kan het vergelijken met je auto met lege accu, middels startkabels word er verbinding gemaakt en zo zal jouw motortje aanwakkeren 😉.

De Sessie
Op een ontspannen, veilige en effectieve manier kan worden ervaren hoe onderandere beperkende overtuigingen en (energie)blokkades de energie weer vrijer kan stromen. Als de energie eenmaal geactiveerd is zul je merken dat je systeem zich begint te zuiveren. Door dit sproces kan het zijn dat er soms bepaalde dingen naar boven gaan komen die je liever niet voelt, ziet of ervaart. Weet dat er niets naar boven zal komen wat je niet aankunt. Je mag door deze spanningen, onzekerheden en blokkades heen breken om vervolgens los te laten wat je niet meer dient. Zo kom je steeds dichter bij de meest pure versie van jezelf en durf je steeds meer te vertrouwen op je innerlijk weten. Jij weet namelijk diep van binnen precies wat jij nodig hebt! Tijdens de sessies pellen we laagje voor laagje de lagen van je geconditioneerde patronen en belemmerende overtuigingen die in de loop van de jaren zijn opgebouwd af. We hebben het hier over een natuurlijk proces wat gebaseerd is op de wetenschap van vibratie, geluid en frequentie welke verschuivingen creëren in het centrale zenuwstelsel en interne processen. Om die reden werk ik graag met de frequentie van muziek welke passend is op het proces, deze zal je na de sessie digitaal ontvangen om zo daar waar wenselijk is later op je gemak na te luisteren dit kan helpend zijn voor het proces.
Nieuwsgierig geworden naar een sessie, boek jouw tijd op de pagina of neem gerust vrijblijvend je vraag. Voor een sessie reserveer ik 2,5 uur tijd voor jou in, hierin neem ik ruim de tijd om jou je verhaal te laten doen, de sessie en praten we na om voor jou zo gunstig mogelijk verder je pad te vervolgen. De uitwisseling is €185,- Niets is in beton gegoten, dus mocht je langer nodig hebben om te landen is hier ruimte voor. Hieronder enkele ervaringen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Danny de winter
3 maanden geleden

Wat een warm ontvangst bij het binnen komen bij yvonne, ik ben er blanco ingegaan , ik had nog wat restjes op te ruimen en een blokkade zitten .
Tijdens de sessie is er veel opgeruimd en voelde ik het weer stromen , ik heb veel gevoeld en ervaren tijdens deze sessie en voelde mij volledig vertrouwd bij yvonne ,
Ze is een kundige liefdevolle vrouw die weet hoe de energie werkt .
Ik zag haar veranderen in een strijder tijdens de sessie , dat zegt al genoeg vindt ik !
Ik ga zeker nog een keer terug , ze neemt ook de tijd die ervoor nodig is voor tijdens en na de sessie. Dankbaar ben ik 🙏

Cynthia
3 maanden geleden

Wat een bijzondere ervaring. Ik ben er open in gegaan zonder al teveel vooronderzoek en het was een heuse traktatie. Mijn intentie was ontspanning middels de super fijne begeleiding van Yvon heb ik een mooie reis mogen maken en ben ik zeer ontspannen, liefdevol en dankbaar naar huis gegaan.

Marlies
3 maanden geleden

Ik heb een sessie bij Yvonne gehad en mijn ervaring is waanzinnig! Ik heb een prachtige reis gemaakt met veel nieuwe inzichten. Yvonne heeft mij geholpen met blokkades te doorbreken. Ze neemt alle tijd in haar fijne praktijkruimte en ik voelde me erg welkom. Dank je wel lieve Yvonne, je bent een mooi mens en doet prachtig werk!