Massage is een moment voor jezelf. Het lichaam even terug brengen naar ontspannen modus is een must. Even terug naar een volkomen volledige ontspanning kan op veel manieren, middels mijn intuïtieve massage help ik je fysieke lichaam te ontspannen.

Magnesium is DE manier om het lichaam te ondersteunen, dit mineraal is van levensbelang, daar waar we dit vroeger nog uit onze voeding konden halen is gebleken dat groot tekort is ontstaan en daardoor dit veel minder via onze voeding binnen krijgen, ook is stress een oorzaak dat we een magnesium te kort hebben, het lichaam verbruikt immers veel meer dan binnen krijg. Dit aanvullen is dus van essentieel belang, het is de meest natuurlijke antistressmineraal en daarmee een belangrijke toevoeging voor massage.
Het lichaam kan de magnesium het beste opnemen middels de huid, om die reden bied ik dan ook diverse behandelingen aan om zo de meest optimale resultaat te bieden. Magnesium helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt onmiddellijk, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht en daarmee diepe ontspanning optreed. Magnesium word middels gel ingezet, maar kan ook thuis gebruikt worden, in de praktijk zijn de producten ook te koop, denk aan losse magnesium vlokken voor (voeten) bad, inhalatie, maar ook nazorg om de huid te optimaliseren. 
Daarnaast voeren we ook supletie welke aansluiten om zo het fysieke lijf optimaal te voorzien van de juiste mineralen.

 


Onderstaande producten zijn in de praktijk te koop.


Pure Magnesiumgel Inhoud 100 ml € 12,35
met een hoge concentratie (30%) magnesiumchloride.
Zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid.
Gebruik de gel als onderhoud van de magnesium balans in het lichaam.
Dit kan middels pakkingen:
Breng de gel bijvoorbeeld aan in de holletjes van de voeten, wikkel er plastic folie omheen en daarna een warme doek. 15 minuten laten zitten en daarna overtollige gel verwijderen met een natte doek. Gebruik de gel bij pijnlijke knie of schouder en doe als hierboven geschreven.
Ook is de magnesiumgel goed te gebruiken bij massages.
Ingrediënten:30% magnesiumchloride, aqua, natrosol


Magnesiumvlokken
1 kg navul verpakking
(8 voetenbaden) € 9
Magnesiumvlokken 2 kg
(16 voetenbaden) € 20,60
Magnesiumvlokken 4 kg
(32 voetenbaden) € 33,95
Ingredienten:47% magnesiumchloride


Bodycrème lavendel 100 ml € 14,75
Bodycrème lavendel 200 ml € 25,95

Magnesium-Forever crème met uitsluitend verzorgende eigenschappen.
De magnesium in deze bodycrème ontspant de huid en de huid voelt zacht aan na het insmeren met de crème. Zeer geschikt bij een droge huid en huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. Maar ook bij een geïrriteerde huid geeft de crème een weldadig gevoel.
De bodycrème kunt u naar behoefte gebruiken. Geschikt voor het hele lichaam. Ook extra verzorgend na een magnesium voetenbad. Aan deze lavendel bodycrème is biologische lavendel toegevoegd.
Lavendel is zeer geschikt als extra rustgever.

Ingrediënten:

Acidum salicyl, Hydrocortisoni acetas, Neomycini sulfas, Resorcinolum, Tetracyclini hydrochloricum, Cetiol V, Triamcinoloni acetonidum, Solutio Sorbitoli, Cera cetomacrogolis emul, Acidum sorbicum, Aqua purificata, Magnesium chloride, biologische lavendel


 


Souplesse 50 ml € 19,50
Souplesse 100 ml € 35,45

Souplesse werkt als een smeermiddel voor mensen met gewrichtsklachten en stijve spieren. Het bevat een hoge dosis magnesium, chondroitine (blokkeert de werking van een enzym dat verantwoordelijk is voor versnelde afbraak gewrichtskraakbeen), glucosamine (bevordert aanmaak gewrichtskraakbeen en blokkeert de werking van enzymen die kraakbeen afbreken), MSM (pijnstiller en ondersteunend bij aandoeningen van het bewegingsapparaat). Het is een zalf welke zuinig in gebruik en op veel plaatsen inzetbaar is.
Ingrediënten: magnesium, chondroitine, glucosamine, MSM, water, etherische olien, magnesium creme


Magnesium Inhalator met magnesiumvlokken:

1 inhalator 500 gram magnesiumvlokken met daarbij een uitleg hoe de inhalator te gebruiken voor € 22,50