Wat is Talking to the Chakra's

T
ijdens een sessie Talking tot he Chakra’s maken we verbinding met een Kosmische energie welke het zelfhelend vermogen van je fysieke lichaam activeert, zodra er ergens in je systeem een blokkade wordt ervaren zal de energie daar stagneren en zich kan uiten in fysieke, mentale en of emotionele klachten. De blokkades zijn te traceren in het etherische lichaam, de locatie is gekoppeld aan een Chakra en zo is te herleiden. Een blokkade kan ontstaan zijn in het verleden, een trauma een opgeslagen emotie het kan zomaar een wortel zijn om je in het hier en nu te laten ervaren. Om die wortel aan te pakken middels de energie, intentie en het aanroepen van het zelf herstellend vermogen kan die blokkade worden getransformeerd. Zo kan je systeem weer uitgelijnd worden en kan je meer rust ervaren.  

Talking to the Chakra's is niet hetzelfde als Kundalini energie.
Omdat werken met deze energie zo zacht en mild kan, kan deze ook worden ingezet bij kinderen.
Kinderen van deze tijd zijn anders afgestemd en daarmee zeer sensitief, overprikkeling is iets wat veel voorkomt en middels een sessie kan er rust worden ervaren.

De Sessie
Op een ontspannen, veilige en effectieve manier kan worden ervaren hoe onderandere beperkende overtuigingen en (energie) blokkades  de energie kan stromen. Als de energie eenmaal geactiveerd is zul je merken dat je systeem zich begint te zuiveren. Door dit sproces kan het zijn dat er soms bepaalde dingen naar boven gaan komen die je liever niet voelt, ziet of ervaart. Weet dat er niets naar boven zal komen wat je niet aankunt. Je mag door deze spanningen, onzekerheden en blokkades heen breken om vervolgens los te laten wat je niet meer dient. Zo kom je steeds dichter bij de meest pure versie van jezelf en durf je steeds meer te vertrouwen op je innerlijk weten. Jij weet namelijk diep van binnen precies wat jij nodig hebt! Tijdens de sessies pellen we laagje voor laagje de lagen van je geconditioneerde patronen en belemmerende overtuigingen die in de loop van de jaren zijn opgebouwd af. We hebben het hier over een natuurlijk proces wat gebaseerd is op de wetenschap van vibratie, geluid en frequentie welke verschuivingen creëren in het centrale zenuwstelsel en interne processen. Om die reden werk ik graag met de frequentie van muziek welke passend is op het proces, deze zal je na de sessie digitaal ontvangen om zo daar waar wenselijk is later op je gemak na te luisteren dit kan helpend zijn voor proces.
Nieuwsgierig geworden naar een sessie, boek jouw tijd op de pagina of stel gerust vrijblijvend je vraag. De uitwisseling is €185,- . Voor een sessie reserveer ik 2,5 uur tijd voor jou in, hierin neem ik ruim de tijd om jou je verhaal te laten doen, de sessie en praten we na om voor jou zo gunstig mogelijk verder je pad te vervolgen. Niets is in beton gegoten, dus mocht je langer nodig hebben om te landen is hier ruimte voor. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Lilian
een maand geleden

De sessie bij Yvon liet mij voelen dat ik een boom van een basis heb. Sinds de sessie is ook mijn tweede chakra ‘aan’! Yvon is een gepassioneerde healer, met aandacht en zorg voor mij als mens!

Marlies
een maand geleden

Een geweldige ervaring bij Yvon met talking to the chakra's. Ik had al een paar weken last van mijn heup en tot op heden geen pijn meer gehad. Ik ben opgewekt en voelde me na de sessie ook heel relaxed. Yvon heeft een hele prettige energie en enorm veel kennis. Het is fijn om in haar praktijk te komen.