Massage is een moment voor jezelf. Het lichaam even terug brengen naar ontspannen modus is een must. Even terug naar een volkomen volledige ontspanning kan op veel manieren, middels mijn intuïtieve massage help ik je fysieke lichaam te ontspannen.

Magnesium is DE manier om het lichaam te ondersteunen, dit mineraal is van levensbelang, daar waar we dit vroeger nog uit onze voeding konden halen is gebleken dat groot tekort is ontstaan en daardoor dit veel minder via onze voeding binnen krijgen, ook is stress een oorzaak dat we een magnesium te kort hebben, het lichaam verbruikt immers veel meer dan binnen krijg. Dit aanvullen is dus van essentieel belang, het is de meest natuurlijke antistressmineraal en daarmee een belangrijke toevoeging voor massage.
Het lichaam kan de magnesium het beste opnemen middels de huid, om die reden bied ik dan ook diverse behandelingen aan om zo de meest optimale resultaat te bieden. Magnesium helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt onmiddellijk, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht en daarmee diepe ontspanning optreed. Magnesium word middels gel ingezet, maar kan ook thuis gebruikt worden, in de praktijk zijn de producten ook te koop, denk aan losse magnesium vlokken voor (voeten) bad, inhalatie, maar ook nazorg om de huid te optimaliseren.