Mijn massages stem ik graag met je af. Heerlijke ontspanning of heb je een lichamelijke klacht, dan overleggen we samen hoe wij deze tijd het beste kunnen benutten.
Ik heb de nodige tools in huis om jou je ultieme “ Me-time” moment te laten ervaren. Heb je stijve spieren, dan kan ik deze verlichten door hiervoor bijvoorbeeld een "hotstone" voor in te zetten. Door middel van "cupping" zijn er mogelijkheden om verlichting te geven voor je klacht, dit alles tijdens een klassieke massage of met Lomi Lomi aanrakingen kan je een herboren ervaring geven.

Hou je liever van wat steviger en vragen je spieren om een andere aanpak, dan kan ik mijn sportmassage ervaring inzetten om je lichaam die ervaring mee te geven. Dit alles na een informatief gesprek, een (medische) anamnese om zo zeker te zijn van de juiste informatie omtrent je gezondheid om contra indicaties uit te sluiten.

Mijn massages geniet je altijd in volle rust met passende muziek, heerlijk verwarmde dekens en verwarmde oliën, welke in diverse geur varianten word aangeboden, allemaal 100% natuurlijk basis zijn en ook te koop zijn in de praktijk.
Mijn motto is geniet in rust dat wil zeggen de massage is een cadeautje voor jezelf, ik zal je hierin niet storen. Tijdens de massage zal er door mij niet gesproken worden mits noodzakelijk of alleen als je zelf een kletspraatje wil maken.

Voor je ultieme "Me-time" boek je vanaf een uur massage voor €60,- 
Tijdens onze kennismaking is de anamnese mijn tijd welke ik in jou investeer, hiervoor betaal jij uiteraard niet.
Kortom voel je vrij om een massage te boeken en neem contact met mij op.  Tijdens de massage staat mijn geluid uit, app gerust dan neem ik contact met jou op. 

In liefde en licht,

Harte Groet,

YV