Massages,
Deze stem ik graag persoonlijk op jou af. Jij bepaald te tijdsduur en samen overleggen we je wensen. Kom je voor pure ontspanning of heb je ook een lichamelijke klacht, dan overleggen we samen hoe wij deze tijd benutten. Ik heb de nodige tools in huis om jou je ultieme “ Me-time” moment te laten ervaren. Heb je stijve spieren, dan kan ik deze verlichten door hiervoor bijvoorbeeld een Hotstone voor in te zetten, ook middels cupping zijn er mogelijkheden om verlichting te geven voor je klacht, dit alles tijdens een klassieke massage of met Lomi Lomi aanrakingen kan je een herboren ervaring geven. Hou je liever van wat steviger en vragen je spieren om een andere aanpak, dan kan ik mijn sportmassage ervaring inzetten om je lichaam die ervaring mee te geven. Dit alles uiteraard na een informatief gesprek, een (medische) anamnese om zo zeker te zijn van de juiste info omtrent je gezondheid of contra indicaties uit te sluiten.

Mijn massages geniet je altijd in alle rust met passende muziek en heerlijk verwarmde dekens en verwarmde oliën welke in diverse geur varianten word aangeboden, allemaal 100% natuurlijk basis zijn en ook te koop zijn in de praktijk.
Mijn motto is geniet in rust dat wil zeggen de massage is een cadeautje voor jezelf, ik zal je hierin niet storen, er zal tijdens de massage door mij niet gesproken zal worden mits noodzakelijk of je zelf een kletspraatje wil maken. Voor je ultieme "Me-time" boek je vanaf een uur massage in voor €60,- tijdens onze kennismaking is de anamnese mijn tijd welke ik in jou steek, hiervoor betaal jij uiteraard niet.
Kortom voel je vrij je tijd bij mij in te plannen en bel me, echter tijdens de massages  staat mijn geluid uiteraard uit, app gerust dan neem ik contact met jou op.